Sabtu, 31 Mac 2012

Shopping benang

Hahaha tak delah shopping pun, beli 2 ketul je,  ingat nak test buat table runner ikut pattern kwn JK1M bagi. Hajat dihati nak beli pink 2 ketul, biru 2 ketul tapi biar dulu lah. Kita test buat dulu tengok cukup ke tak. Kalu rasa tak cukup beli lagi.

Harga RM7.20 seketul Ni harga naik masa bulan puasa tahun lepas dari harga asal RM6.60. Banyak gile naik tapi nak buat camne dah itu je satu-satunya kedai yang ada. harap-harap tahun ni tak naik lagi. Kedai ni hanya ada benang bulu minlon saje tapi kalu benang poly halus macam ni Nona dan Minlon.


Sebenanrnya saya suka sangat gabungan warna pink dan biru turqoise mcm ni. Mulanya nak biru yg lagi muda tapi biru ni je ada, kira ok lah. 

5 ulasan:

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

kita shopping benang pada hari yang sama ... kebetulan betul :)

marinahunny berkata...

hahaha tu lah hehee

Erra berkata...

jk1m tu apa

Cheku Najwa berkata...

Awak beli benang kait tu kat mana? Ape nama kdainya dan kat area mana? Saya berminat nak beli tapi susah nak jumpa. Kalau boleh kat area kemaman dan kuala terengganu sbb saya tinggal di kemaman dan bekerja di kuala terengganu. Harap balas secepat mungkin.

marinahunny berkata...

Che ku najwa. Kalu area kemaman sy xtau tp kalu di k trg sy beli di kedai sing thye sebelah guardian sederet dgn kedai kasut vinci, KFC dan pizza hut