Rabu, 21 Mac 2012

HanaCraftyWorld 1st Giveaway

2,3 hari lepas tengah syok-syok blogwalking tetiba ternampak satu giveaway kat blog Cik Puan Hana ni. Terus excited giler nak join huhuhuhu!

Giveaway ni yg pertama Hana buat dan hadiah sangat lumayaaaannnnnn uollss! #pitam. Hadiahnye adalah satu set jarum kait #pitamlagi#. Hana ni terer tau, mengait jarum satu boleh, mengait jarum dua pun terer. Waaah kagumnye..saya pun teringin nk belajar mengait jarum dua ni tapi yang jarum satu ni pun merangkak-rangkak lagi.

OK, takmo cakap banyak, ni banner untuk giveaway tu. Jangan lupa join ramai-ramai.

Itu lah hadiahnye, lumayan kaaaaannn?

OK, jangan lupa klik sini untuk join giveaway Cik Puan Hana ni ye. Giveaway ni sampai 10/4/2012 tau, cepat-cepat join!

4 ulasan:

Hana berkata...

marina : bukan awk yg pengsan, tp sy yg pengsan bc entry awk ni... :P sy tak terrer crochet n knitting tau...masih belajar lg... :) anyway, thanks for joining ye...

marinahunny berkata...

hahahaha :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Jaw'S @ MyGamanBorNeo berkata...

best betul hadiah dia ni, saya pun tidak mau ketinggalan join giveaway ni.

marinahunny berkata...

jom join ramai2... :)