Selasa, 12 April 2016

Beg kait telekung

Assalamualaikum  wbt. Baru-baru ini saya dpt tempahan 2 biji beg. 1 beg utk letak telekung dan satu slig bag. Bercinta juga nk siapkan 2 bijik bag tu. Tapi bila dah siap sayang pulak nak pos kat customer  hahahahah.



Sling bag ni sy guna pattern granny square. Design sunburst granny square. Banyak makan benang tp syok buat nye hahaha. Customer nak 1 color je dan ada nama dgn sebiji bunga pink. Bag ni full lining dgn inside pocket supaya lebih kukuh. Saiz beg ni  15"×12"×4" tapak. 





Ini pulak sling bag utk customer yg comel ni. Dia bagi contoh dan nak sebijik. Alhmamdulillah  dapatlah hampir sama. Bila customer puas hati kita pon suka kan.

Tiada ulasan: