Isnin, 21 Disember 2015

New product - But baby

Alhamdulillah . Berjaya hasilkan design baru utk kasut baby. Setelah beberapa kali try n error akhirnya dpt saiz yg dikehendaki.

Harga sepasang RM 35 tidak termasuk postage. Berminat boleh hubungi saya 0129584321 (whatsapp /telegram) atau pm saya di fb - marina hunny

Jumaat, 18 Disember 2015

Cardigan baby

Assalamualaikum wbt. Ini antara hasil kaitan semasa proses saya belajar knitting. Awal2 belajar aritu buat cardigan.  Setakat ni hasil yg dah siap tu saya hadiahkan kpd kwn2 yg baru bersalin. Ok kita cuci mata dulu 😁



Yg ni romper. Ni saya hadiahkan kpd ex coursemate yg baru dpt baby :)



Cardigan ni starting price RM 70 dan ke atas. Bergantung kpd saiz dan design ye.

Sebarang pertanyaan atau nak order boleh pm saya di FB - marina hunny atau whatsapp/telegram 012-9584321.

Sweater kait baby

Alhamdulillah , tahun ni berjaya upgrade skill mengait. Dah lama saya nak mahir knitting ni. Produk terbaru saya; sweater baby. Saiz muat hingga 1 tahun++. Sweater bagus nya buat saiz setahun  terus sbb baby kan cpt je besar.






Design yg sama je hahah. Ini je yg mampu. Insyaallah kan lepas ni ada design baru. Material yg saya gunakan adalah cotton. Yg merah kat atas sekali tu cardigan sebenanrnya lbh krg je cuma butang satu je.

Sweater ni harga nya starting price RM 70 ke atas bergantung kpd saiz dan design. Warna boleh request.

Kalau berminat boleh wassap/telegram 012 9584321  atau pm saya di FB - marina hunny. Nanti saya akan tunjukkan katalog warna.

Isnin, 19 Oktober 2015

Kopiah kait lagi

Ini ada lagi antara tempahan untuk raya baru2 ni. Layan gambar je ye 😀

Berminat utk tempahan sila whatsapp / telegram saya di no 012 9584321 dan kenalkan lah diri anda dulu. Kita org melayu ni penuh adab dan sopan santun.

 Seringkali berlaku sesetengan nya terus tanya bila boleh siap dan tak perkenalkan diri dlu. Seeloknya kenalkan diri. Saya lebih suka memanggil nama pelanggan drpd membahasakan sis atau awak. Nak tanya2 dulu pon boleh. X semestinya bila tanya terus kena beli. Taklah. Saya org yg mudah berunding  dan bertolak ansur.














Selasa, 1 September 2015

Koleksi set kopiah kait dan booties

Ini adalah antara tempahan semasa bulan puasa aritu untuk digayakan pada Aidilfitri. Maaf la lama giler  x update. Sibuk mengait dan hal2 lain. Baru2 ni ayah mertua saya meninggal so sekarang ni masih bercuti lagi.













Terima kasih kpd pelanggan saya. Yg repesr customers pon ada. Saya akn buat secantik yg termampu untuk jepuasan pelanggan.

Berminat untuk tempahan boleh whatsapp saya di 012 9584321  tapi buat masa skrg ni saya tak mengait lagi. Cuti dulu buat sementara waktu kerana kematian ayah mertua baru2 ini.

Selasa, 28 April 2015

Set kopiah & kasut kait bertemakan Gaza/Palestine

Set kopiah dan kasut kait Gaza nibantara yg mendapat sambutan hangat di kalangan pelanggan saya.

Antara yg telah ditempah.





Harga utk set ini adalah RM 50 utk baby setahun ke bawah atau saiz kepala 18 inci dan ke bawah.

Utk tempahan aidilfitri boleh order skrg. Pn saya di fb (search marina hunny) atau whatsapp  012 9584321 .

Kopiah kait pelangi

Ini antara design terbaru kopiah kait yg sering ditempah oleh customer saya.




Kopiah rainbow ni harganya spt di bawah:

RM 30 : saiz 18 inci dan ke bawah
RM 35 : saiz 19 inci - 21 inci
RM 40 : saiz 22 inci - 24 inci

Postage RM6/RM 9

Sebarang tempahan boleh pm saya di FB atau whatsapp 012 9584321. Sila kenalkan diri anda terlebih  dahulu ye 😀

Tempahan kopiah kait sempena Aidilfitri

Assalamualaikum.

Tempahan kopiah kait dan juga barangan kait yang lain utk dipakai semasa Aidilfitri telah dibuka dan akan ditutup sebulan sebelum Ramadhan. Bulan puasa saya tak ambik order ye sebab nak tumpukan kepada menjahit manik pulak huhihuhi. Nak tempah manik pon blh pm  saya hahaha.


Cara2 :
1) Pm / whatsapp  saya (012 9584321) untuk tempahan
2) Nyatakan design pilihan (lihat gambar)
3) Sila beri ukuran lilitan kepala, nama dan warna pilihan.

Harga kopiah :

A : 18" dan ke bwh : RM 20
     19" - 21"  : RM 25
     22" - 24"  : RM 30

B : 18" dan ke bwh : RM 22
     19" - 21"  : RM 27
     22" - 24"  : RM 32

C : 18" dan ke bwh : RM 25
     19" - 21"  : RM 30
     22" - 24"  : RM 35

D : 18" dan ke bwh : RM 20
     19" - 21"  : RM 25
     22" - 24"  : RM 30

E : 18" dan ke bwh : RM 20
     19" - 21"  : RM 25
     22" - 24"  : RM 30

F : 18" dan ke bwh : RM 30
     19" - 21"  : RM 35
     22" - 24"  : RM 40

* Harga tidak termasuk postage. Postage RM6 (sem) & RM9 (sabah/sarawak)

Topi kait utk baby girl

Kali ni saya dpt order topi utk baby girl tapi dengan nama sekali. Nama tu dikait sebijik2 dan saya tampal.



Topi sahaja harganya RM 35. Kalau tiada nama RM 30 shj. Set dgn booties RM 55. Postage RM6 /RM9.

Kasut kait baby a.k.a baby booties

Kali ni saya ada design baru untuk baby booties. Sebenanrnya  design sama je cuma di improvise  kan sedikit. Rasanys lebih comel dan lebih kemas hihihi

Baby boy



Baby girl


Design sama cuma tukar warna dan tambah bunga. Saya juga lebarkan strap. Booties ini harganya  RM 25.

Utk tempahan sempena  Aidilfitri anda boleh tenoah sekarang kerana tempahan akan ditutup sebulan sebelum puasa .

Boleh pm saya di fb atau whatsapp 0129584321 utk sebarang pertanyaan. Sekiranya ingin bertanya/order mohon kenalkan diri terlebih dahulu  ye. Saya seringkali diterjah dgn soalan2 dan terus order tanpa perkenalkan diri. Bagitahu nama dan dari mana supaya senang nak berurusan.  TQ