Sabtu, 8 September 2012

Hadiah dari sifu crochet

Sebelum raya ari tu saya dapat satu bungkusan. Terpikir jugak saya tak beli apa-apa barang rasanya.  Bila dah buka rupanya hadiah dari sifu crochet yg sangat saya kagumi. Banyak plak tu hadiahnya.



Ada hook size 2.0. Eeee suka suka! Tape pengukur yg comel (wrna hijau tu) ada stamps, benang dan produk crochet yg dah siap. Yg paling saya suka semestinya hook dan pita pengukur tu. comel sgt boleh buh dalam beg senang  nk bawak ke mana-mana. 

Terima kasih Kak Kucik a.k.a Puan Lina A.R. Blog beliau boleh dilawati di pinkyfrogshop.blogspot.com. Terima kasih daun keladi :D


1 ulasan:

Has berkata...

marina, bekas ni sama pulak dgn bekas simpan inhaler my kid :)