Sabtu, 25 Ogos 2012

Kembali mengait-Stripy tank top

Cuti 2 minggu untuk beraya, semalam saya kembali memegang hook. Rindu plak nak mengait. Tapi semalam buat projek kecil2an. Rasa nak try buat  baju baby. Belek punya belek buku, cari yang senang je :D maka jadilah tank top belang-belang ni.



Saya tiru sebijik pattern buku ni, dengan kalernye sekali hahahaha. Saiz  ni boleh muat baby 3-6 months.

ok, nak mula mengait tempahan utk raya haji  supaya tak jadi last minute nanti .


3 ulasan:

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

Wah ... cepatnya siap. Ni kategori sama dan serupa la ni hehee

monas2petronas berkata...

ya allah sebijik jadiik mcm dalam buku tu wei, hahaha dgn kaler2 pon ko buat sama! comelll

marinahunny berkata...

hahahhaa aku xtau nk combine kaler apa, senang cite ikut buku la sejibik sejibon hahahaha