Sabtu, 4 Ogos 2012

6 pcs kopiah

Dekat nak raya ni harap maklum la ye, memang banyak entry kopiah. Tahun lepas tak pandai lagi, tahun ni alhamdulillah berkat tunjuk ajar kawan-kawan kat forum.

Kopiah ni order dari Kak Murni, kawan di TTC Group. Kak Murni order sepasang utk setiap nama tapi nama lain-lain. Hahaha paham tak paham tak?



Atif Naufal, Ezz Hakimi, Fariz Rayyan.

Lenguh tangan dah, nak rest jap sblm masak utk berbuka. Selamat berbuka uolss :D


2 ulasan:

monas2petronas berkata...

alhamdulillahh..rezeki ramadhan kan...aku buat baru2 ni kopiah, tapi size tak betul, dia terlalu kembang..:(

marinahunny berkata...

Slow2 ween, aku 1st time buat dulu brp kali kait bukak kait bukak. Nt aku bg pattern kopiah