Selasa, 24 Julai 2012

Newborn set

Sekarang ni duk pulun siapkan tempahan kopiah, bulan puasa kopiah lah yang paling laku hehehe. Tengah-tengah buat boleh pulak benang habis. Rasanya hari ni sampai benang, tunggu encik posmen la kita. Sementara tunggu benang sampai saya buat kan satu topi utk baby boy. Booties dah buat ari tu saje je lah buat kan. Pastu dapat tau kawan PB baru dapat anak setelah 7 tahun menanti. Hmm best nyeee. so cadangnya saya nak bagi boties lah pastu buat topi sebijik kasi cukup satu set.

Pattern booties ni bioleh pakai boy or girl cuma tukar kaler je lah, takpun kalu nak nampak gegirl lagi boleh tambah bunga.



: )


3 ulasan:

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

ceria betul warna oren, gerenti kawan marina happy nanti. Lama tu 7 tahun menanti. saya ni dah masuk 5 tahun menanti ... huhu ...

marinahunny berkata...

sy pulak 4 tahun huhuhu senasib kita ye

Aishah @ Ariffin @ Aqil berkata...

Marina comel ler.. Ingat nak book warna cream seset.. Tp tah bile leh g amik.. Ida blk raya 1 sblm je.. Ni tuk boy je ke? Utk girl ade tak?.. Nanti pm ida ekk