Isnin, 30 Julai 2012

My new label :D

Dah lama plan nak buat label ni. Ye lah kan, kalu hantar barang ke customer macam tak menarik sangat packaging tu. Kena lah berkorban sikit kan untuk promotion ni. Label ni saya buat dengan kawan saya jugak dia ada kedai design. Thanks to I-Design. Tapi kan, lepas siap tu baru perasan lupa nak letak contact number dgn blog semua, adoyaiii! Hahha xpe lah, ni saya mintak dia print 50 pcs je nak test. Nanti next baiki balik :D



Comel tak comel tak? hehehee


5 ulasan:

||alis|| berkata...

Comel!
Nak like 5juta kali..hehe

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

wahhhhhhhhhh ... saya pun mau buat mcm ni hehehe ... mahal tak?

marinahunny berkata...

alis,

hahaha comel mcm aku kan, hahahahahahaha ok x kelaka


Linda,

Ini kwn sy bg free, sy serba salah sbnrnya tp dia kata nk support sy. Lgpun ni 50pcs je, next time sy akan print lg tp hrga pun dia x bgtau

Merah Itu Cinta.. berkata...

Comel2..nk se leh dok?

monas2petronas berkata...

tahniahhh..marina sudah maju setapak lagi, hehe