Khamis, 10 Mei 2012

Purple pink handphone casing

Ni order dari Noraliza. Dia ni dulu satu bangunan keja dgn saya masa saya keja dulu tapi tak pernah terserempak hehehehe. Dan tak pernah jumpa face to face. Berkawan melalui fb tapi mcm kenal lama hehehee. teknologi oh teknologi.



Liza request nak letak telepon 2 bijik, so saya buat tebal skit dari biasa. Pastu nak tepek love, takmo bunga hehehe ok beres. Pattern love tu saya ambik dari PlanetJune. Credit to her blog. kawan2, sila lah credit kpd blog yg berkaitan kalu kita ambik pattern ye, orang berbudi kita berbahasa kan biaralah dia tak baca pun blog kita.

Saya buat tengahari tadi, kul 11.30 pm baru siap sepenuhnya, hahaha lambatnye haku mengait. Bukan buat non stop ye, berenti masak megi utk PB pun ye hahahaa pastu solat, mandi semua hahahaha. Ni kalu rajin memang 1 hari siap, kalu malas mau makan 2,3 hari jugak.

Harap Noraliza suka la ye......

3 ulasan:

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

puas hati betul tengok gambar2 di blog kamu, besar & jelas.

marinahunny berkata...

ha tu lah, sy suka letak gambar besar2.. puas hati heehehe

NORA LIZA berkata...

hehehe...k.na, saya pernah terserempak dgn k.na tau....tapi, k.na je yg tak perasan...hehe