Selasa, 17 April 2012

My 1st baby beanie

Saya baru berjinak-jinak nak buat baby hat ni. Cari punya cari pattern jumpa yang  ni kat blog makcik teresa hehehe. Ni saya buat utk bagi stok kedai kawan saya.


Ni guna benangminlon yng dah berkurun saya beli. Best plak benang ni. Ada yg ok ada yag tak ok minlon ni tpi yg campur-campur warna ni ok plak hehehe.

8 ulasan:

this is madness berkata...

cun cun, aku nak buat ni la, tp tak pernah dpt size betul :p

marinahunny berkata...

kalu ko rasa kecik, ko tambahkan round utk tapak ats tu

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

saya ada cuba buat baby beanie ni, tapi pening kepala tengok pattern dia ... asyik salah sj, akhirnya buka & bertukar jadi baby booties hehehe

marinahunny berkata...

Hahaha pelik jg patten ni sbb round awal2 tu dia x smbung, dia kira kait terus..sy pun 2,3 kali buka jg. Nk senang tgk video bru betul2 phm :-)

Unknown berkata...

Assalamualaikum sis.. Sis stay kt KUALA terengganu ke

Annisa Naazneem berkata...

Assalamualaikum sis.. Sis stay kt KUALA terengganu ke

Annisa Naazneem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Annisa Naazneem berkata...

Assalamualaikum sis.. Sis stay kt KUALA terengganu ke