Rabu, 20 Mac 2013

Blue-pink

Pertama kali saya berpuas hati dapat kait baby booties. Selama ni bukan tak puas hati tapi rasa mcm tak kemas lah, tak kena itu dan ini macam-macam. Tadi jalan-jalan kat blog Kak Dinah, ada tutorial booties. Try buat alhamdulillah jadi. Saje buat sebagai percubaan.Terussaya buat headband dengan bunga 4 lapis utk di pasangkan dengan  booties.





Sebenarnya gabungan warna pink dan biru turqoise ini adalah kegemaran saya. Saya nampak comel sangat dan match. Bagi saya, pemilihan warna amat penting untuk bagi menjadikan produk kait itu sangat menarik.

Nampaknya kena practice banyak kali buat booties ni.

Happy crocheting uolls :D






2 ulasan:

MyGalaxy CRAFT berkata...

comel sgt...sy pn byk tgk dekat blog kak dinah...sgt2 membantu sy yg bru nk blajar 'crochet' nie..;)

marinahunny berkata...

oh selamat bercrochet ye... heheh rajin2 kan lah tengok tutorial nanti lama2 pandai lah :)