Khamis, 14 Jun 2012

Benang baru :)

Beli benang lagi !! sebenanrnya nk puasa jg beli benang ni tapi kaler benang yg customer nak dah abis so kena beli baru le. Saya ada beli benang import dgn Ayza dari Turki dgn postage hanya RM 10 tapi akan sampai pertengahan July nanti. Postage murah tu bukan apa sebab Ayza nk hantar barang 1 kargo ke Malaysia so kos postage hanya dr Malaysia la bukan dari Turki. Heee sukaaaaa !


Kaler ni coklat saya tak pernah beli lg tapi beli sebab customer nak beg kaler coklat. Purple dan hijau lumut tu ada tp seketul je saje beli tp brand minlon. Yg biru ni kira wajib ada, stok biru saya dulu adalah dr Sakura tp dh tggal seketul je. Semua ni kawan crochet JK1M Lia yg tolong belikan. Dia duk Puchong so ni beli kat Sek 18 katanya.


Ni plak love order dari Sarah, belakang semua taruk pin. 


Ni plak utk adik bongsu saya dah lama mintak sy buatkan. Takyah letak bunga la psl budak laki hahahaha.


6 ulasan:

this is madness berkata...

wes, confirm benang nona di penang RM1.80 tp aku beli berapa ketul je la, skang tgh bz buat kerja office yg tergendala, so ngait stop dulu :(

marinahunny berkata...

Ok tu ween dh murah sgt 1.80 tu.. Ko siapkan keja opis komdulu. Sib baik ko x kena berenti hahaha. Dh rzeki ko

Jaw @ MyGamanBorNeo berkata...

puasa beli benang ... huhu ... rasanya mmg tidak akan dapat punya :) saya baru2 ni pun sempat lagi beli benang di Sandakan.

Lilys leeleez berkata...

Sorry.. nk tnye.. beli benang tu kt mne ye?

Lilys leeleez berkata...

Sorry.. nk tnye.. beli benang tu kt mne ye?

Lilys leeleez berkata...

Sorry.. nk tnye.. beli benang tu kt mne ye?